L’empresa Subtilis guanya l’edició 2015 dels Premis Emprenedor XXI

L’empresa Subtilis ha guanyat l’edició 2015 dels Premis Emprenedor XXI a Catalunya. El guardó està impulsat per “la Caixa” i coatorgat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’enisa (Empresa Nacional d’Innovació), con amb l’objectiu de reconèixer els emprenedors més innovadors d’Espanya. A Catalunya, els premis estan coordinats per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa.

El lliurament del premi ha estat presidit per Sònia Recasens, segona tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i president de Barcelona Activa; Jaume Masana, director territorial de «la Caixa» a Catalunya; Jordi Nicolau, director territorial de «la Caixa» a Barcelona i Bruno Fernández, conseller delegat d’enisa. Jaume Masana ha volgut reconèixer l’actitud dels emprenedors que, “tot i la crisi han decidit sortir a guanyar-se la confiança de la societat”. Per la seva banda, Jordi Nicolau ha destacat que emprendre suposa “recuperar valors que semblen haver caigut en l’oblit: esforç, capacitat de sacrifici, compromís, respecte, diàleg, humilitat i aspiració i cerca del bé comú”.

Subtilis és una empresa que va incubar-se als laboratoris de la Universitat Politècnica de Catalunya i que es dedica al disseny i la fabricació d’inserts ossis sintètics biomimètics per tractar problemes i malalties òssies. La companyia ha obtingut un premi en metàl·lic de 5.000 euros i la participació en un curs d’acceleració del negoci a la Universitat de Cambridge, especialment dissenyat per a emprenedors de tot el món, denominat Ignite Fast Track.

A més, durant un any, “la Caixa” li oferirà accés al programa d’acompanyament que impulsa la seva gestora de capital risc, Caixa Capital Risc, i que recolza als emprenedors en la cerca de mercats, sectors i persones que poden ser claus per al desenvolupament de la seva empresa. El programa inclou missions comercials a Silicon Valley, Tel Aviv i Nova York per conèixer de primera mà els principals pols d’innovació a escala mundial, així com activitats de formació i networking. Igualment, els emprenedors participants tenen accés preferent a finançament per a empreses en etapes inicials de Caixa Capital Risc i enisa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recibir las ultimas noticias


Email address
Seguro y libre de spam...